header
spot sisa 300

Sisämainonta

Vaivaton, valtakunnallinen, edullinen, oikeassa paikassa toimiva, ohjaava ja pysäyttävä mainonta. Tässä vain muutama hyvä puoli Spot-mediajätesäiliömainonnasta.

Näkyvä ja helppo

Spot-mediapinnassa mainostaminen on hinta-hyötysuhteeltaan verraton tapa tuoda omat tuotteet ja palvelut esiin juuri siellä, missä tuhannet ja taas tuhannet ihmiset ovat sen vastaanottamassa. Mainokset toteutetaan toiveidesi mukaan, ja kokonsa puolesta ne ovat näyttävässä asemassa niin ostokeskuksissa kuin muissakin julkisissa tiloissa. Tulostamme ja vaihdamme julisteet joko valmiista sähköisestä materiaalista tai kokoamme julisteen toiveidesi mukaan.

Edullinen ja valtakunnallinen

Saat reilun hyödyn hyvin kohtuullisella investoinnilla niin markkinoinnin kuin yleisen näkyvyydenkin suhteen. Spot-mediajätesäiliöitä löytyy kauppakeskuksista eri puolilta Suomea, joten Sinulla on loistava mahdollisuus näkyä myös valtakunnallisella tasolla. Katso tarkemmat sijainnit kartasta. Hinnat ovat alkaen 80€ / kk / mediasäiliön molemmat pinnat. Hintaan sisältyy julisteiden tulostus ja vaihto. Pidemmissä sopimuksissa julisteita vaihdetaan säännöllisesti.

spot ulko 300

Ulkomainonta

3Way-mediasäiliö on tuoteperheemme uusin tulokas! Ulkokäyttöön tarkoitetussa 3Way-mediasäiliössä on kolme isoa mainospintaa ja kannessa moderni tuhkakuppi yleistä siisteyttä tehostamaan. Se toimii mainiosti niin kaupunkien keskustassa, kauppakeskusten sisäänkäyntien edessä kuin pysäköintihalleissa tavoittaen ulkotiloissa mainonnallaan niin moottoriliikenteen käyttäjät kuin jalankulkijatkin.

spot digi 300

Digimainonta

Meiltä myös digimainonta. Kysy lisää!